Welkom bij het Nieuws op Internet
Gordon loopt woedend weg bij Idols PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 12:59
Gordon heeft zaterdag uit protest de Idols-uitzending verlaten. Het jurylid was diep verontwaardigd over de manier waarop het publiek stemde...
Laatst aangepast ( zondag, 03 februari 2008 13:00 )
Lees meer...
 
Peter R. onthult zondag 'oplossing' Holloway-mysterie PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 12:54
Alle ogen van de wereld zijn zondagavond gericht op Peter R. de Vries. Om half tien begint op SBS6 een twee uur durende uitzending waarin de misdaadverslaggever naar eigen zeggen bijna alle vragen over de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway zal beantwoorden.
Lees meer...
 
Almeloër achter geheime opnames Joran PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 11:32
De man die in het geheim opnamen maakte van gesprekken die hij met Joran van der Sloot voerde zou ondernemer Patrick van der Eem zijn. Van der Eem is franchisehouder van Pirtek in Almelo, een internationaal bedrijf dat slangen en koppelingen levert aan de industrie. Dat meldt de Telegraaf.
Lees meer...
 
Van der Sloot ondergedoken. PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 13:15

Joran van der Sloot is volgens zijn oma ondergedoken op een adres waar niemand hem kan vinden. Dat meldt de NOS zaterdagmiddag.

De oma van Van der Sloot zegt dat hij niet van plan is de pers nog langer te woord te staan totdat de uitzending van misdaadjournalist Peter R. de Vries zondagavond is geweest. Zijn ouders zien vooralsnog geen reden om naar Nederland te komen en blijven in Aruba.

Lees meer...
 
Mogelijk opnieuw arrestatie van Joran! PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 12:39

De derde arrestatie van Joran van der Sloot is ophanden, nu hij heeft bekend dat hij Natalee Holloway in zee heeft gedumpt. Justitie op Aruba heeft besloten dat zij hem opnieuw achter tralies wil. Een rechtshulpverzoek daarvoor aan Nederland wordt binnen enkele dagen verwacht. Van der Sloot zal dan direct weer worden overgevlogen naar Aruba.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 14
 

Enquêtes

Hoe bevalt de nieuwe layout?
 

Wie is online

We hebben 52 gasten online

Het weer morgen:

Weer Nederland

 • In het zuiden lokaal lichte regen. Zaterdag vrijwel droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanuit het zuiden neemt de bewolking toe en met name in het zuiden kan lokaal een beetje regen of een bui vallen. De neerslaghoeveelheden blijven gering. De wind is zwak tot matig uit het noorden tot noordwesten.

  Komende nacht trekt de bewolking verder noordwaarts. In het oosten en zuidoosten kan daar lokaal nog een bui of wat regen uit vallen. De minima komen uit tussen 15 en 18°C bij een zwakke tot matige noord(oost)enwind.

  Zaterdag overdag begint met vrij veel bewolking maar gaandeweg de dag komt er steeds meer ruimte voor de zon. Landinwaarts kunnen er stapelwolken ontstaan, alleen in het uiterste oosten is een plaatselijke lichte bui mogelijk. De maximumtemperaturen varieren van 25°C langs de kust tot 31°C in het oosten. De wind draait geleidelijk naar een noordwestelijke richting en is zwak tot matig, in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 20/07/2018 21.11 uur LT

    

 • Meerdaagse verwachtingen
  Veel zon en vanaf dinsdag waarschijnlijk op veel plaatsen tropisch warm. De buienkans is erg klein.
  Uitgifte: 20/07/2018 04.21 uur LT
 • Lange termijnverwachting
  Vrijdag 27 juli tot en met vrijdag 03 augustus
  Grote kans (70-80%) op voortzetting van het droge en (zeer) warme weertype. Kleine kans (rond 20-30%) op een overgang naar een wisselvalliger en wat minder warm weertype.
  Uitgifte: 20/07/2018 04.21 uur LT

Weer Alarm

Buienradar