Welkom bij het Nieuws op Internet
Media VS volgen Holloway-zaak op de voet PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 12:36

Slechts enkele uren nadat Joran van der Sloot vrijdagavond in het tv-programma Paul en Witteman heeft gezegd dat zijn bekentenis in de Holloway-zaak een leugen was, berichtten Amerikaanse media over deze nieuwe ontwikkeling.

'Student ontkent Holloway-betrokkenheid' kopte het Amerikaanse persbureau Associated Press. „Van der Sloot werd telefonisch geïnterviewd door het gerespecteerde Nederlandse tv-programma Pauw & Witteman”, liet AP weten.

Lees meer...
 
De Vries hoont verhaal Joran weg PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 08:32
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries vindt de uitleg die Joran van der Sloot vrijdag avond in het programma Pauw en Witteman gaf ''totaal niet indrukwekkend''. Inhoudelijk wil De Vries niet op de verklaring van Van der Sloot ingaan.

De misdaadjournalist was naar eigen zeggen ''nog minder onder de indruk'' van het interview dat Jeroen Pauw en Paul Witteman afnamen bij Van der Sloot.
Naar zijn mening stelden de twee presentatoren hem geen enkele kritische vraag. ''Ze waren blijkbaar zo blij dat hij aan de telefoon wilde komen, dat ze van nederigheid vergaten dat ze journalisten zijn.''
Lees meer...
 
Joran liet lichaam verdwijnen PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
vrijdag, 01 februari 2008 22:14

Joran van der Sloot heeft Natalee Holloway niet vermoord, maar hij was wel betrokken bij de verdwijning van haar lichaam. Dat zou blijken uit opnames die Peter R. de Vries met een verborgen camera heeft gemaakt van Joran van der Sloot.

Dat hebben bronnen tegenover de NOS bevestigd. Toen Natalee onder invloed van drugs op het strand seks had met Joran zou ze onwel zijn geworden. Daarna zou Joran een vriend gebeld hebben. Die jongen zou het lichaam van Natalee met een bootje naar zee hebben gebracht en daar overboord hebben gegooid. Wanneer het Amerikaanse meisje overleed, is onduidelijk.

Deze vriend van Joran zou niet een van de Surinaamse broers zijn die eerder ook verdachten in de zaak- Holloway waren

Update:

Joran van der Sloot erkent dat hij een vriend heeft verteld dat hij het lichaam van Natalee Holloway heeft laten verdwijnen, maar dat dat een leugen was. Hij zei dat vrijdagavond in het tv-programma Pauw & Witteman.
"Ik vertelde hem wat hij wilde horen. "Het is zo dom, zo dom", aldus Van der Sloot. "Wat ik verteld heb klopt niet, dat is ook uit te zoeken."

Laatst aangepast ( vrijdag, 01 februari 2008 22:35 )
 
NASA stuurt Beatles de ruimte in PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
vrijdag, 01 februari 2008 20:45

Het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA gaat The Beatles de ruimte insturen. Het betreft het toepasselijk getitelde 'Across The Universe'.
Dat meldt de website van De Gazet van Antwerpen vrijdag. Het nummer gaat op 4 februari om 1 uur 's nachts de ruimte in via het Deep Space Network.

Lees meer...
 
Advocaat: 'Vriend' Van der Sloot filmde gesprek PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
vrijdag, 01 februari 2008 19:18

Een zogenaamde vriend van Joran van der Sloot heeft met een verborgen camera gesprekken van hem opgenomen. Volgens Jorans advocaat Ariean de Bie heeft hij dat aan zijn ouders verteld. De 'vriend' zou „zoete broodjes hebben gebakken” en zou bekend hebben dat hij een geldbedrag heeft ontvangen van Peter R. de Vries.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 14
 

Enquêtes

Hoe bevalt de nieuwe layout?
 

Wie is online

We hebben 34 gasten online

Het weer morgen:

Weer Nederland

 • Vannacht regen, overdag wisselend bewolkt en enkele buien
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is het bewolkt en de regen die aanvankelijk alleen in het noorden valt breidt zich uit over de rest van het land. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. De zuidwestenwind is matig, in de kustprovincies vrij krachtig en vlak aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, mogelijk enige tijd hard, 7 Bft.

  In de loop van de ochtend trekt de regen naar het zuidoosten weg. Van het westen uit komen er opklaringen maar komen er ook enkele buien tot ontwikkeling, in de avond is hierbij een kans op onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C vlak aan zee tot 16°C in het zuidoosten. De wind is westelijk en matig, aan de kust en boven het IJsselmeer aanvankelijk krachtig, geleidelijk vrij krachtig.

  In de nacht naar donderdag is het wisselend bewolkt en kan er nog steeds een enkele bui voorkomen, ook onweer is daarbij nog mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is zuidwest tot west en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

  Donderdag overdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af en kan er vooral in de oostelijke helft van het land een bui voorkomen. In de kustgebieden blijft het nagenoeg droog en is er ook ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur varieert van 11°C vlak aan zee tot lokaal 14°C in het zuidoosten. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit zuidwest tot west. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 25/04/2018 00.38 uur LT

      

 • Meerdaagse verwachtingen
  Vrij koel met geregeld zon, maar soms ook wat regen of een bui.
  Uitgifte: 24/04/2018 05.29 uur LT
 • Lange termijnverwachting
  Dinsdag 01 mei tot en met dinsdag 08 mei
  Ongeveer 60% kans op voortzetting van het onbestendige weertype. Er is echter ook ongeveer 40% kans op een overgang naar een droger weertype. De kans op maximumtemperaturen boven het langjarig gemiddelde is ongeveer 30%.
  Uitgifte: 24/04/2018 05.29 uur LT

Weer Alarm

Buienradar