Gordon loopt woedend weg bij Idols PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 12:59
Gordon heeft zaterdag uit protest de Idols-uitzending verlaten. Het jurylid was diep verontwaardigd over de manier waarop het publiek stemde...

Het publiek stemde gisteravond Gordons coryfee Pauline weg en het jurylid baalde. Pauline had de jury ontroerd met haar versie van Zij gelooft in mij maar wist de minste stemmen in de wacht te slepen. Zij moest vertrekken ten bate van Neil en Charlene die een beduidend slechtere prestatie neerzetten.

"Ik kan er gewoon niet tegen", zei een woedende Gordon een paar minuten na afloop. "Echte muziekkwaliteit wordt niet gehoord. Die Neil had al veel eerder weggemoeten. En Pauline kan echt zingen. Daar gaat dit spelletje toch om?"

Het jurylid vindt dat behalve het publiek ook de jury een stem moet hebben in Idols. "Ik vind adviseren niet genoeg. Meebeslissen zou helpen een echte Idol af te leveren."

Gordon is overigens niet van plan af te haken. "Maar ik zal mijn mening echt niet onder stoelen of banken steken."

Laatst aangepast ( zondag, 03 februari 2008 13:00 )
 
 

Boulevard

  • Orang-oetan vernoemd naar Dennis Weening
    Dennis Weening is ambassadeur geworden van de stichting Jakarta Animal Aid Network (JAAN) - Nederland. Deze organisatie zet zich in om de internationale dierenhandel een halt toe te roepen en het probleem van het gebruik van palmolie aan de kaak te stellen.
  • Trijntje: Je krijgt gewoon mijn 'flavour'
    Trijntje Oosterhuis werkte voor haar nieuwe album opnieuw samen met collega Anouk en de producers van haar vorige plaat. Misschien juist wel daardoor is Walk Along een echte Trijntje geworden. "Nu we langer samenwerken, voelen ze mijn stijl nog beter aan."
  • Peter R. de Vries terug met 789.000 kijkers
    De eerste aflevering van Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt heeft RTL5 maandagavond 789.000 kijkers bezorgd. Het nieuwe programma staat daarmee op de tiende plaats in de ranglijst van best bekeken programma's van de Stichting KijkOnderzoek