Idols-jury geeft het goede voorbeeld! PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
woensdag, 06 februari 2008 19:51

De juryleden van Idols hebben besloten eens te laten zien hoe het écht moet! Jerney Kaagman, Gordon, Eric van Tijn en John Ewbank zullen a.s. zaterdag de show openen...

Gordon liep afgelopen week nog weg in de uitzending toen hij vond dat een kandidate ten onrechte door het publiek naar huis werd gestuurd, maar hij is weer terug.

Hij zingt zijn hit Ik Hou Van Jou, terwijl Eric van Tijn en John Ewbank hem op de vleugel begeleiden. Jerney Kaagman hijst zich speciaal voor de gelegenheid nog één keer in het blauwe pak uit de tijd van Earth & Fire. Ze brengt het nummer Weekend ten gehore.

Laatst aangepast ( woensdag, 06 februari 2008 19:51 )
 
 

Boulevard

  • Orang-oetan vernoemd naar Dennis Weening
    Dennis Weening is ambassadeur geworden van de stichting Jakarta Animal Aid Network (JAAN) - Nederland. Deze organisatie zet zich in om de internationale dierenhandel een halt toe te roepen en het probleem van het gebruik van palmolie aan de kaak te stellen.
  • Trijntje: Je krijgt gewoon mijn 'flavour'
    Trijntje Oosterhuis werkte voor haar nieuwe album opnieuw samen met collega Anouk en de producers van haar vorige plaat. Misschien juist wel daardoor is Walk Along een echte Trijntje geworden. "Nu we langer samenwerken, voelen ze mijn stijl nog beter aan."
  • Peter R. de Vries terug met 789.000 kijkers
    De eerste aflevering van Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt heeft RTL5 maandagavond 789.000 kijkers bezorgd. Het nieuwe programma staat daarmee op de tiende plaats in de ranglijst van best bekeken programma's van de Stichting KijkOnderzoek