Léonie gaat vreemd met Boer Gerard! PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 08 februari 2008 13:47
De Erpse Léonie, in Boer Zoekt Vrouw nog steeds in de race voor boer Gerard, blijkt nog te zijn getrouwd!
 

Léonie is nu nog wettelijk getrouwd en heeft drie kinderen. Ze heeft een scheidingsprocedure enige tijd geleden in gang gezet.  

Zowel de redactie van Boer Zoekt Vrouw als boer Gerard zijn van een en ander op de hoogte, zo meldt een woordvoerster van de KRO-persdienst. ,,Léonie heeft zich in februari 2007 ingeschreven als single en zo voelde zij zich ook. Zij leeft al lang gescheiden van haar man, die tegenwoordig in het Brabantse Veghel woont.''

Volgens de KRO heeft zij zich met instemming van haar nu nog formele echtgenoot voor Boer Zoekt Vrouw aangemeld. ,,Deze vrouw is met haar kinderen gewoon op zoek naar nieuw geluk en wie zijn wij om haar dat te misgunnen?"

Zondag bepalen de deelnemende boeren (en boerin) hun ultieme keuze...

Laatst aangepast ( vrijdag, 08 februari 2008 13:59 )
 
 

Boulevard

  • Orang-oetan vernoemd naar Dennis Weening
    Dennis Weening is ambassadeur geworden van de stichting Jakarta Animal Aid Network (JAAN) - Nederland. Deze organisatie zet zich in om de internationale dierenhandel een halt toe te roepen en het probleem van het gebruik van palmolie aan de kaak te stellen.
  • Trijntje: Je krijgt gewoon mijn 'flavour'
    Trijntje Oosterhuis werkte voor haar nieuwe album opnieuw samen met collega Anouk en de producers van haar vorige plaat. Misschien juist wel daardoor is Walk Along een echte Trijntje geworden. "Nu we langer samenwerken, voelen ze mijn stijl nog beter aan."
  • Peter R. de Vries terug met 789.000 kijkers
    De eerste aflevering van Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt heeft RTL5 maandagavond 789.000 kijkers bezorgd. Het nieuwe programma staat daarmee op de tiende plaats in de ranglijst van best bekeken programma's van de Stichting KijkOnderzoek