Heather Mills krijgt 55 miljoen dollar. PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 09 februari 2008 16:10
Paul McCartney (65) en Heather Mills (40) vechten een van de meest bittere echtscheidingen van de eeuw uit, maar er lijkt nu een einde aan te komen. Mills is vanaf het begin vastbesloten een groot geldbedrag uit haar scheiding te slepen en waarschijnlijk gaat het haar nog lukken ook...
Paul en Heather in gelukkigere tijden..

McCartney staat op het punt om een regeling te tekenen waarin staat dat zijn ex-vrouw maar liefst 55 miljoen dollar krijgt. Eerst wordt er een bedrag van 20 miljoen dollar op haar rekening gestort. Daarna krijgt ze, totdat dochter Beatrice (4) achttien wordt, jaarlijks een bedrag van 2,5 miljoen dollar. Een gedeelte van dit bedrag gaat op aan beveiliging. Heather maakte onlangs bekend dat ze regelmatig met de dood wordt bedreigd.

Mills belooft, met het zetten van haar handtekening, nooit in de publiciteit te zullen treden met verhalen over het stuklopen van haar huwelijk. Ook krijgt ze de voogdij over Beatrice. Paul mag haar wel elke week bezoeken. De komende vijf jaar mag Heather niet verhuizen naar een ander land. De huizen in London, Sussex, Schotland, New York en Los Angeles blijven in het bezit van haar ex-man.

Mills heeft geen enkele reden tot klagen. In Engeland heeft nog nooit eerder een vrouw zo'n hoge som uit een scheiding weten te slepen. Omdat ze geen advocaat heeft krijgt het koppel een week de tijd om alle zaken op orde te krijgen en om alles goed te laten keuren door een rechter tijdens een gesloten zitting. Daarna duurt het nog dertien weken voordat de scheiding definitief rond is, maar volgens een bron kunnen Heather en Paul niet wachten tot de ellende voorbij is.

 
 

Boulevard

  • Orang-oetan vernoemd naar Dennis Weening
    Dennis Weening is ambassadeur geworden van de stichting Jakarta Animal Aid Network (JAAN) - Nederland. Deze organisatie zet zich in om de internationale dierenhandel een halt toe te roepen en het probleem van het gebruik van palmolie aan de kaak te stellen.
  • Trijntje: Je krijgt gewoon mijn 'flavour'
    Trijntje Oosterhuis werkte voor haar nieuwe album opnieuw samen met collega Anouk en de producers van haar vorige plaat. Misschien juist wel daardoor is Walk Along een echte Trijntje geworden. "Nu we langer samenwerken, voelen ze mijn stijl nog beter aan."
  • Peter R. de Vries terug met 789.000 kijkers
    De eerste aflevering van Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt heeft RTL5 maandagavond 789.000 kijkers bezorgd. Het nieuwe programma staat daarmee op de tiende plaats in de ranglijst van best bekeken programma's van de Stichting KijkOnderzoek