ICT
Open-standaardenplan blijkt gouden exportproduct PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
maandag, 28 januari 2008 12:48

Het actieplan van staatssecretaris Heemskerk legt de export van Nederlandse IT geen windeieren. Internationaal blijkt er veel interesse te zijn in de opgebouwde kennis.

Sinds het actieplan 'Nederland Open in Verbinding' van staatssecretaris Heemskerk in het Engels (alleen PDF) is vertaald, is er een nieuwe markt ontstaan in consultancy rond open standaarden en open source in zowel Nederland als ver daarbuiten.

Lees meer...
 
1,3 miljoen iPhones zonder abonnement in omloop PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 27 januari 2008 23:20

Analisten maken zich zorgen over de verkoopcijfers van Apple's iPhone. Die blijken sterk af te wijken van de cijfers die zijn gecommuniceerd door telecomproviders.

Laatst aangepast ( zondag, 27 januari 2008 23:24 )
Lees meer...
 
FNV: Meer telewerken verlaagt files met tien procent PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag, 27 januari 2008 22:23

Als alle wensen van werknemers om thuis te werken worden ingewilligd, vermindert het woon-werkverkeer per auto met ruim tachtig miljoen kilometer per week. Agnes Jongerius, voorzitter van de FNV, kondigde tijdens haar nieuwjaarsreceptie met de pers aan dat de FNV hiervoor een campagne ontwikkelt.

Lees meer...
 
Nieuwe Red Hat ceo: focus op service. PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 06 oktober 2006 21:29

Red Hat moet zich meer gaan toeleggen op het verbeteren van de service en communicatie naar klanten, bepleit de nieuwe ceo Jim Whitehurst.

Deze uitspraak deed Whitehurst, die zijn vierde week bij het bedrijf in gaat, afgelopen donderdag tijdens een bijeenkomst in Tokyo. Whitehurst: "Het is een enerverende tijd voor Red Hat; we hebben een zeer heldere toekomst voor ons liggen. Ons zakelijk model is sterk en we maken nog steeds een zeer robuuste groei door".

Laatst aangepast ( zondag, 27 januari 2008 21:28 )
Lees meer...
 
Twijfel over Deventer misser Scientology hackers. PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 06 oktober 2006 21:27

Hackers zouden zaterdagnacht een school in Deventer hebben aangezien voor de Scientology-sekte. De school zegt echter niets te hebben gemerkt van een aanval.

De school uit Deventer zou zaterdag nachte korte tijd zijn aangevallen door een groep van zo'n 900 hackers. Deze hadden het IP-adres van de school aangezien voor dat van de website van de Scientology-sekte. De aanvallers zouden hun fout echter snel hebben ingezien de aanval daarop hebben afgebroken.

Laatst aangepast ( zondag, 27 januari 2008 21:44 )
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 5
 

Laatste ICT nieuws

  • Nieuwe Philips Momentum monitoren richten zich op console gaming
    MMD heeft zojuist de nieuwe monitor line-up Philips Momentum aangekondigd. Bij deze reeks ligt de focus op home entertainment, met in het bijzonder console gaming. De Philips 436M6VBPAB met een 4K UHD resolutie (3940×2160) en 43-inch VA-paneel  is het eerste model dat op de markt komt. Tijdens de presentatie claimt MMD dat de gemiddelde helderheid […]
  • GitHub lanceert een leer- en trainingtool voor ontwikkelaars
    GitHub lanceert vandaag GitHub Learning Lab, een programma dat gericht is op ontwikkelaars die nieuwe skills willen leren zonder dat ze GitHub moeten verlaten. Naast de nieuwe tool helpt GitHub je ook om de geleerde skills toe te passen op het software development platform. “GitHub wil meer zijn dan een thuis voor code. Het is […]
  • Tim Cook: Apple gaat iOS en macOS niet samenvoegen
    Er is lange tijd over gespeculeerd: Apple zou iOS en macOS willen samenvoegen. Op die manier zou het bedrijf voor een betere gebruikservaring willen zorgen. Nu stelt CEO Tim Cook echter dat het bedrijf hier niet naartoe werkt. Hij denkt dat klanten dat niet willen. Dat valt te lezen in een interview dat vandaag in […]