ICT
Open-standaardenplan blijkt gouden exportproduct PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
maandag, 28 januari 2008 12:48

Het actieplan van staatssecretaris Heemskerk legt de export van Nederlandse IT geen windeieren. Internationaal blijkt er veel interesse te zijn in de opgebouwde kennis.

Sinds het actieplan 'Nederland Open in Verbinding' van staatssecretaris Heemskerk in het Engels (alleen PDF) is vertaald, is er een nieuwe markt ontstaan in consultancy rond open standaarden en open source in zowel Nederland als ver daarbuiten.

Lees meer...
 
1,3 miljoen iPhones zonder abonnement in omloop PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 27 januari 2008 23:20

Analisten maken zich zorgen over de verkoopcijfers van Apple's iPhone. Die blijken sterk af te wijken van de cijfers die zijn gecommuniceerd door telecomproviders.

Laatst aangepast ( zondag, 27 januari 2008 23:24 )
Lees meer...
 
FNV: Meer telewerken verlaagt files met tien procent PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag, 27 januari 2008 22:23

Als alle wensen van werknemers om thuis te werken worden ingewilligd, vermindert het woon-werkverkeer per auto met ruim tachtig miljoen kilometer per week. Agnes Jongerius, voorzitter van de FNV, kondigde tijdens haar nieuwjaarsreceptie met de pers aan dat de FNV hiervoor een campagne ontwikkelt.

Lees meer...
 
Nieuwe Red Hat ceo: focus op service. PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 06 oktober 2006 21:29

Red Hat moet zich meer gaan toeleggen op het verbeteren van de service en communicatie naar klanten, bepleit de nieuwe ceo Jim Whitehurst.

Deze uitspraak deed Whitehurst, die zijn vierde week bij het bedrijf in gaat, afgelopen donderdag tijdens een bijeenkomst in Tokyo. Whitehurst: "Het is een enerverende tijd voor Red Hat; we hebben een zeer heldere toekomst voor ons liggen. Ons zakelijk model is sterk en we maken nog steeds een zeer robuuste groei door".

Laatst aangepast ( zondag, 27 januari 2008 21:28 )
Lees meer...
 
Twijfel over Deventer misser Scientology hackers. PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 06 oktober 2006 21:27

Hackers zouden zaterdagnacht een school in Deventer hebben aangezien voor de Scientology-sekte. De school zegt echter niets te hebben gemerkt van een aanval.

De school uit Deventer zou zaterdag nachte korte tijd zijn aangevallen door een groep van zo'n 900 hackers. Deze hadden het IP-adres van de school aangezien voor dat van de website van de Scientology-sekte. De aanvallers zouden hun fout echter snel hebben ingezien de aanval daarop hebben afgebroken.

Laatst aangepast ( zondag, 27 januari 2008 21:44 )
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 5
 

Laatste ICT nieuws

  • OutSystems brengt nieuwe template naar Azure Marketplace
    OutSystems laat aan Techzine weten een nieuwe solution template te brengen naar de Microsoft Azure Marketplace. Deze belooft het eenvoudiger te maken de snelheid van OutSystems’ low-code applicatieontwikkeling te combineren met de resilience en services van Microsoft Azure. De oplossing realiseert een naadloze koppeling tussen de twee omgevingen en integreert direct met Azure Active Directory […]
  • Salesforce-donatie geweigerd wegens banden met Amerikaanse grensbewaking
    De banden van Salesforce met de Amerikaanse grensbewaking (CBP) leiden na interne protesten ook tot meer verzet door andere partijen. Eerder ondertekenden honderden werknemers een petitie om de banden te eindigen, nu heeft de immigratiebelangenbehartigingsgroep RAICES een donatie van 250.000 dollar (213.000 euro) van de CRM-gigant geweigerd. Dat zal voor het bestuur van Salesforce als een naar […]
  • Crypto-geldgewin drijft malware: kwantiteit maakt plaats voor kwaliteit
    Malwarebytes stelde een daling in het aantal cyberaanvallen vast in het tweede kwartaal van 2018. Dat is op het eerste zicht goed nieuws, maar de kwaliteit van de malware gaat er wel op vooruit, waardoor bedrijven extra op hun hoede moeten zijn. Malwarebytes maakt die analyse in een nieuw rapport dat deze week werd gepubliceerd. […]