ICT
Open-standaardenplan blijkt gouden exportproduct PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
maandag, 28 januari 2008 12:48

Het actieplan van staatssecretaris Heemskerk legt de export van Nederlandse IT geen windeieren. Internationaal blijkt er veel interesse te zijn in de opgebouwde kennis.

Sinds het actieplan 'Nederland Open in Verbinding' van staatssecretaris Heemskerk in het Engels (alleen PDF) is vertaald, is er een nieuwe markt ontstaan in consultancy rond open standaarden en open source in zowel Nederland als ver daarbuiten.

Lees meer...
 
1,3 miljoen iPhones zonder abonnement in omloop PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 27 januari 2008 23:20

Analisten maken zich zorgen over de verkoopcijfers van Apple's iPhone. Die blijken sterk af te wijken van de cijfers die zijn gecommuniceerd door telecomproviders.

Laatst aangepast ( zondag, 27 januari 2008 23:24 )
Lees meer...
 
FNV: Meer telewerken verlaagt files met tien procent PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag, 27 januari 2008 22:23

Als alle wensen van werknemers om thuis te werken worden ingewilligd, vermindert het woon-werkverkeer per auto met ruim tachtig miljoen kilometer per week. Agnes Jongerius, voorzitter van de FNV, kondigde tijdens haar nieuwjaarsreceptie met de pers aan dat de FNV hiervoor een campagne ontwikkelt.

Lees meer...
 
Nieuwe Red Hat ceo: focus op service. PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 06 oktober 2006 21:29

Red Hat moet zich meer gaan toeleggen op het verbeteren van de service en communicatie naar klanten, bepleit de nieuwe ceo Jim Whitehurst.

Deze uitspraak deed Whitehurst, die zijn vierde week bij het bedrijf in gaat, afgelopen donderdag tijdens een bijeenkomst in Tokyo. Whitehurst: "Het is een enerverende tijd voor Red Hat; we hebben een zeer heldere toekomst voor ons liggen. Ons zakelijk model is sterk en we maken nog steeds een zeer robuuste groei door".

Laatst aangepast ( zondag, 27 januari 2008 21:28 )
Lees meer...
 
Twijfel over Deventer misser Scientology hackers. PDF Print E-mail
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 06 oktober 2006 21:27

Hackers zouden zaterdagnacht een school in Deventer hebben aangezien voor de Scientology-sekte. De school zegt echter niets te hebben gemerkt van een aanval.

De school uit Deventer zou zaterdag nachte korte tijd zijn aangevallen door een groep van zo'n 900 hackers. Deze hadden het IP-adres van de school aangezien voor dat van de website van de Scientology-sekte. De aanvallers zouden hun fout echter snel hebben ingezien de aanval daarop hebben afgebroken.

Laatst aangepast ( zondag, 27 januari 2008 21:44 )
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 5
 

Laatste ICT nieuws

  • Google Work Insights helpt bedrijven te begrijpen hoe ze werken
    Google heeft een nieuwe dienst genaamd Work Insights gelanceerd. Daarmee kunnen bedrijven meer inzicht krijgen in hoe hun werknemers de G Suite-producten gebruiken en hoe teams samenwerken met deze tools. Als een bedrijf nieuwe tools gaat gebruiken, is er altijd een overgangsperiode. Bovendien nemen niet alle werknemers de nieuwe tools even snel in gebruik. Maar […]
  • Microsoft brengt nieuwe Insider Preview-build voor Windows 10 19H1 uit
    Microsoft heeft vandaag een nieuwe Insider Preview Build voor Windows 10 uitgebracht. Het gaat om Build 18242 (19H1) voor Skip Ahead-gebruikers. De build brengt geen nieuwe functies met zich mee, maar wel een hele reeks verbeteringen, fixes en kleine wijzigingen. Windows 10 19H1 is de grote Windows-release die moet volgen op de oktober 2018-update. Verwacht […]
  • Google sluit grote deal met autofabrikant en brengt Android naar auto’s
    Vanaf 2021 zullen miljoenen auto’s wereldwijd beschikken over mediadisplays die aangedreven worden door Google’s Android OS. Daarvoor is het technologiebedrijf een samenwerking aangegaan met de Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance, dat meer auto’s verkoopt dan welk ander autofabrikantencollectief dan ook. Binnen de samenwerking is overeengekomen dat Google het besturingssysteem bouwt dat dient voor entertainment- en GPS-systemen. Die nieuwe […]