Overig nieuws
Schippers klagen over laagvliegende Apaches PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
woensdag, 27 februari 2008 21:21

Schippers van binnenvaartschepen op de Waal hebben regelmatig last van laagvliegende Apache helikopters. De schepen dienen soms zelf als oefenobjecten, stelt de schippersorganisatie Koninklijke Schuttevaer woensdag. De organisatie heeft Defensie hierover deze week een brief gestuurd.

The AD-64D Apache Longbow is the most lethal, survivable, deployable and maintainable multimission helicopter in the world.
 

Laatst aangepast ( woensdag, 27 februari 2008 21:23 )
Lees meer...
 
Een hamburger van 60 kilo.... PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
dinsdag, 26 februari 2008 18:17

De eigenaar van een restaurant in Detroit zegt dat hij de grootste hamburger ter wereld heeft gemaakt. De hamburger weegt ruim 60 kilo en er was meer dan twaalf uur nodig om hem te bereiden. De hamburger bestaat uit rundsvlees, kaas en spek. Wie wil, mag zich op eigen risico wagen aan deze kolossale hamburger. Bestellingen moeten wel 24 uur op voorhand geplaatst worden en deze gigantische maaltijd kost 350 dollar (236 euro).
Een hamburger van 60 kilo

 


 

 
Piloot daalt tot 8,5 meter hoogte met Boeing PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
dinsdag, 26 februari 2008 18:07
Een piloot heeft zijn ontslagbrief gekregen nadat hij met een Boeing van Cathay Pacific tot op 8,5 meter van de grond was gedaald.
Low Flight 
De piloot zorgde kort na het opstijgen voor de stunt en hij bleek er achteraf heel trots op te zijn. Hij liet het dan ook niet na om een flesje champagne te ontkurken. Kapitein Ian Wilkinson had helemaal geen toestemming gekregen om zo laag te vliegen. Bovendien was Chris Pratt, de voorzitter van de luchtvaartmaatschappij, aan boord tijdens de vlucht. Eind vorige maand belandden de beelden van de stunt op het internet. Mogelijk waren er geen stappen ondernomen als de beelden niet op het internet verspreid waren. Wilkinson is wel van plan om in beroep te gaan. Filmpje
Laatst aangepast ( dinsdag, 26 februari 2008 18:09 )
 
Tactische fouten bij actie Uruzgan PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
dinsdag, 19 februari 2008 18:46
 
Marc van de Kuilen
DEN HAAG
 -  Een combinatie van omstandigheden en tactische fouten heeft ertoe geleid dat twee Nederlandse militairen in Uruzgan werden gedood en één Nederlander ernstig gewond raakte door vuur van eigen troepen. Twee Afghaanse militairen werden doodgeschoten door Nederlanders, omdat zij niet herkenbaar waren door de dekens die zij hadden omgeslagen vanwege de kou.
Lees meer...
 
Nieuwe aanslagen doen 9/11 verbleken PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
donderdag, 14 februari 2008 14:45

Terroristen bereiden nieuwe acties voor in de Verenigde Staten die de aanslagen van 11 september 2001 zullen doen verbleken. Dat heeft de Amerikaanse president George Bush woensdag gezegd.
Met deze uitspraken wil Bush ervoor zorgen dat het Huis van Afgevaardigden instemt met nieuwe regels voor het afluisteren van terreurverdachten. Daarmee wil de president nieuwe aanslagen proberen te voorkomen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 5
 

Gadgets nieuws