Holloway
Litteken Patrick een smiley PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
woensdag, 27 februari 2008 21:12

Het litteken op het gezicht van Joran van der Sloot-ontmaskeraar Patrick van der Eem is een onder criminelen bekende 'smiley'.

Litteken Patrick een 'smiley'

'Hij vertelde in de krant dat het litteken op zijn wang door een vechtpartijtje kwam', citeert Panorama onderwereldfiguren uit Arnhem die hem nog kennen.

Laatst aangepast ( zondag, 14 september 2008 12:37 )
Lees meer...
 
Joran blijft vrij! PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
vrijdag, 15 februari 2008 10:54
Joran van der Sloot wordt niet opnieuw opgepakt in verband met de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba. Dat heeft zijn Nederlandse advocaat van het hof op Curaçao te horen gekregen.
Laatst aangepast ( dinsdag, 19 februari 2008 18:37 )
Lees meer...
 
Verhoor in zaak Holloway PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
donderdag, 14 februari 2008 14:26

De politie blijkt vorige week een Arubaanse leraar verhoord te hebben in de zaak van de verdwenen Amerikaanse tiener Natalee Holloway.

 

De man had een jaar na de verdwijning van Holloway een mobiele telefoon gevonden. Die bleek van Jorans broer Valentijn te zijn. Valentijn had het toestel verloren.

De vinder probeerde een paar nummers uit en kwam zo terecht bij vader Paul van der Sloot.

In eerste instantie werd gedacht dat de gsm van Jorans vader was, zo meldt de krant Amigoe.

 
Gesprek OM en Joran in Nederland PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
dinsdag, 05 februari 2008 22:12

Joran van der Sloot gaat waarschijnlijk donderdag in gesprek met het Arubaanse Openbaar Ministerie (OM). Dat gesprek vindt hoogstwaarschijnlijk in Nederland plaats. Dat liet zijn advocaat op Aruba, Ariean de Bie, dinsdag weten.

Van der Sloot gaf maandag aan dat hij beschikbaar is om opnieuw door de politie te worden verhoord. „Vermoedelijk vindt dit gesprek in Nederland plaats”, aldus De Bie.

 
Korte nieuws-update rond zaak Joran PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
dinsdag, 05 februari 2008 07:37
Joran van der Sloot is maandag ondergedoken, maar beschikbaar om opnieuw door de politie te worden verhoord. Dat zei zijn advocaat Bert de Rooij in het actualiteitenprogramma NOVA. De politie weet volgens hem waar Van der Sloot verblijft. Het verhoor zou deze week nog kunnen plaatsvinden, zei De Rooij.
Lees meer...
 
Pagina 1 van 4