Welkom bij het Nieuws op Internet
Gordon loopt woedend weg bij Idols PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 12:59
Gordon heeft zaterdag uit protest de Idols-uitzending verlaten. Het jurylid was diep verontwaardigd over de manier waarop het publiek stemde...
Laatst aangepast ( zondag, 03 februari 2008 13:00 )
Lees meer...
 
Peter R. onthult zondag 'oplossing' Holloway-mysterie PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 12:54
Alle ogen van de wereld zijn zondagavond gericht op Peter R. de Vries. Om half tien begint op SBS6 een twee uur durende uitzending waarin de misdaadverslaggever naar eigen zeggen bijna alle vragen over de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway zal beantwoorden.
Lees meer...
 
Almeloër achter geheime opnames Joran PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 11:32
De man die in het geheim opnamen maakte van gesprekken die hij met Joran van der Sloot voerde zou ondernemer Patrick van der Eem zijn. Van der Eem is franchisehouder van Pirtek in Almelo, een internationaal bedrijf dat slangen en koppelingen levert aan de industrie. Dat meldt de Telegraaf.
Lees meer...
 
Van der Sloot ondergedoken. PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 13:15

Joran van der Sloot is volgens zijn oma ondergedoken op een adres waar niemand hem kan vinden. Dat meldt de NOS zaterdagmiddag.

De oma van Van der Sloot zegt dat hij niet van plan is de pers nog langer te woord te staan totdat de uitzending van misdaadjournalist Peter R. de Vries zondagavond is geweest. Zijn ouders zien vooralsnog geen reden om naar Nederland te komen en blijven in Aruba.

Lees meer...
 
Mogelijk opnieuw arrestatie van Joran! PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 12:39

De derde arrestatie van Joran van der Sloot is ophanden, nu hij heeft bekend dat hij Natalee Holloway in zee heeft gedumpt. Justitie op Aruba heeft besloten dat zij hem opnieuw achter tralies wil. Een rechtshulpverzoek daarvoor aan Nederland wordt binnen enkele dagen verwacht. Van der Sloot zal dan direct weer worden overgevlogen naar Aruba.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 14
 

Enquêtes

Hoe bevalt de nieuwe layout?
 

Wie is online

We hebben 13 gasten online

Het weer morgen:

Weer Nederland

 • Zonnige perioden en een vlagerige wind
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn perioden met zon en het blijft droog. De middagtemperatuur varieert van 21°C in het noordwestelijk kustgebied tot 28°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, later mogelijk af en toe hard. In de namiddag en avond komen aan de noordwestkust windstoten tot circa 70 km/uur voor.

  Komende nacht zijn er in het noordelijk kustgebied wolkenvelden en blijft het overwegend droog. Elders zijn er brede opklaringen. De minima liggen rond 15°C. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

  Donderdag overdag zijn er perioden met zon. Vooral in het noordwesten komen ook wolkenvelden voor en daar kan zeer lokaal lichte regen vallen. De middagtemperatuur ligt tussen 20°C in het noordwestelijk kustgebied en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is overwegend matig, aan de kust krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 19/09/2018 15.17 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig met af en toe veel wind, vooral op vrijdagochtend maar mogelijk ook van zondag op maandag. Begin volgende week vrij koel en afnemend wisselvallig.
  Uitgifte: 19/09/2018 04.35 uur LT
 • Lange termijnverwachting
  Woensdag 26 september tot en met woensdag 03 oktober
  Er is een grote kans (70%) op een overwegend droog weertype met vooral de eerste dagen meer zonneschijn dan normaal. De temperaturen liggen daarbij waarschijnlijk in de buurt van het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 19/09/2018 04.35 uur LT

Weer Alarm

Buienradar