Welkom bij het Nieuws op Internet
Gordon loopt woedend weg bij Idols PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 12:59
Gordon heeft zaterdag uit protest de Idols-uitzending verlaten. Het jurylid was diep verontwaardigd over de manier waarop het publiek stemde...
Laatst aangepast ( zondag, 03 februari 2008 13:00 )
Lees meer...
 
Peter R. onthult zondag 'oplossing' Holloway-mysterie PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 12:54
Alle ogen van de wereld zijn zondagavond gericht op Peter R. de Vries. Om half tien begint op SBS6 een twee uur durende uitzending waarin de misdaadverslaggever naar eigen zeggen bijna alle vragen over de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway zal beantwoorden.
Lees meer...
 
Almeloër achter geheime opnames Joran PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zondag, 03 februari 2008 11:32
De man die in het geheim opnamen maakte van gesprekken die hij met Joran van der Sloot voerde zou ondernemer Patrick van der Eem zijn. Van der Eem is franchisehouder van Pirtek in Almelo, een internationaal bedrijf dat slangen en koppelingen levert aan de industrie. Dat meldt de Telegraaf.
Lees meer...
 
Van der Sloot ondergedoken. PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 13:15

Joran van der Sloot is volgens zijn oma ondergedoken op een adres waar niemand hem kan vinden. Dat meldt de NOS zaterdagmiddag.

De oma van Van der Sloot zegt dat hij niet van plan is de pers nog langer te woord te staan totdat de uitzending van misdaadjournalist Peter R. de Vries zondagavond is geweest. Zijn ouders zien vooralsnog geen reden om naar Nederland te komen en blijven in Aruba.

Lees meer...
 
Mogelijk opnieuw arrestatie van Joran! PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 12:39

De derde arrestatie van Joran van der Sloot is ophanden, nu hij heeft bekend dat hij Natalee Holloway in zee heeft gedumpt. Justitie op Aruba heeft besloten dat zij hem opnieuw achter tralies wil. Een rechtshulpverzoek daarvoor aan Nederland wordt binnen enkele dagen verwacht. Van der Sloot zal dan direct weer worden overgevlogen naar Aruba.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 14
 

Enquêtes

Hoe bevalt de nieuwe layout?
 

Wie is online

We hebben 42 gasten online

Het weer morgen:

Weer Nederland

 • Vannacht buiige regen. Overdag koeler, geregeld zon en meest droog
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Geleidelijk toenemende bewolking gevolgd door wat (buiige) regen. Later vannacht opklaringen. De west- tot zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig en de temperatuur daalt naar ongeveer 11°C.

  Overdag komt de zon geregeld tevoorschijn en blijft het vrijwel overal droog. Met een maximumtemperatuur uiteenlopend van 14°C in het noordwesten tot rond 18°C in het zuidoosten wordt het een stuk koeler. De wind komt uit overwegend westelijke richtingen en is matig, in het kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 22/04/2018 21.52 uur LT

    

 • Meerdaagse verwachtingen
  Vrij koel met geregeld zon, maar soms ook regen of een enkele bui.
  Uitgifte: 22/04/2018 04.18 uur LT
 • Lange termijnverwachting
  Zondag 29 april tot en met zondag 06 mei
  Hoogstwaarschijnlijk (rond 80% kans) het aanhouden van het vrij koele weertype. De kans op droog weer is ongeveer even groot als de kans op een onbestendig weertype.
  Uitgifte: 22/04/2018 04.18 uur LT

Weer Alarm

Buienradar