Welkom bij het Nieuws op Internet
Media VS volgen Holloway-zaak op de voet PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 12:36

Slechts enkele uren nadat Joran van der Sloot vrijdagavond in het tv-programma Paul en Witteman heeft gezegd dat zijn bekentenis in de Holloway-zaak een leugen was, berichtten Amerikaanse media over deze nieuwe ontwikkeling.

'Student ontkent Holloway-betrokkenheid' kopte het Amerikaanse persbureau Associated Press. „Van der Sloot werd telefonisch geïnterviewd door het gerespecteerde Nederlandse tv-programma Pauw & Witteman”, liet AP weten.

Lees meer...
 
De Vries hoont verhaal Joran weg PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
zaterdag, 02 februari 2008 08:32
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries vindt de uitleg die Joran van der Sloot vrijdag avond in het programma Pauw en Witteman gaf ''totaal niet indrukwekkend''. Inhoudelijk wil De Vries niet op de verklaring van Van der Sloot ingaan.

De misdaadjournalist was naar eigen zeggen ''nog minder onder de indruk'' van het interview dat Jeroen Pauw en Paul Witteman afnamen bij Van der Sloot.
Naar zijn mening stelden de twee presentatoren hem geen enkele kritische vraag. ''Ze waren blijkbaar zo blij dat hij aan de telefoon wilde komen, dat ze van nederigheid vergaten dat ze journalisten zijn.''
Lees meer...
 
Joran liet lichaam verdwijnen PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
vrijdag, 01 februari 2008 22:14

Joran van der Sloot heeft Natalee Holloway niet vermoord, maar hij was wel betrokken bij de verdwijning van haar lichaam. Dat zou blijken uit opnames die Peter R. de Vries met een verborgen camera heeft gemaakt van Joran van der Sloot.

Dat hebben bronnen tegenover de NOS bevestigd. Toen Natalee onder invloed van drugs op het strand seks had met Joran zou ze onwel zijn geworden. Daarna zou Joran een vriend gebeld hebben. Die jongen zou het lichaam van Natalee met een bootje naar zee hebben gebracht en daar overboord hebben gegooid. Wanneer het Amerikaanse meisje overleed, is onduidelijk.

Deze vriend van Joran zou niet een van de Surinaamse broers zijn die eerder ook verdachten in de zaak- Holloway waren

Update:

Joran van der Sloot erkent dat hij een vriend heeft verteld dat hij het lichaam van Natalee Holloway heeft laten verdwijnen, maar dat dat een leugen was. Hij zei dat vrijdagavond in het tv-programma Pauw & Witteman.
"Ik vertelde hem wat hij wilde horen. "Het is zo dom, zo dom", aldus Van der Sloot. "Wat ik verteld heb klopt niet, dat is ook uit te zoeken."

Laatst aangepast ( vrijdag, 01 februari 2008 22:35 )
 
NASA stuurt Beatles de ruimte in PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
vrijdag, 01 februari 2008 20:45

Het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA gaat The Beatles de ruimte insturen. Het betreft het toepasselijk getitelde 'Across The Universe'.
Dat meldt de website van De Gazet van Antwerpen vrijdag. Het nummer gaat op 4 februari om 1 uur 's nachts de ruimte in via het Deep Space Network.

Lees meer...
 
Advocaat: 'Vriend' Van der Sloot filmde gesprek PDF Print E-mail
Geschreven door Eelco   
vrijdag, 01 februari 2008 19:18

Een zogenaamde vriend van Joran van der Sloot heeft met een verborgen camera gesprekken van hem opgenomen. Volgens Jorans advocaat Ariean de Bie heeft hij dat aan zijn ouders verteld. De 'vriend' zou „zoete broodjes hebben gebakken” en zou bekend hebben dat hij een geldbedrag heeft ontvangen van Peter R. de Vries.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 14
 

Enquêtes

Hoe bevalt de nieuwe layout?
 

Wie is online

We hebben 14 gasten online

Het weer morgen:

Weer Nederland

 • Zonnige perioden en een vlagerige wind
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn perioden met zon en het blijft droog. De middagtemperatuur varieert van 21°C in het noordwestelijk kustgebied tot 28°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, later mogelijk af en toe hard. In de namiddag en avond komen aan de noordwestkust windstoten tot circa 70 km/uur voor.

  Komende nacht zijn er in het noordelijk kustgebied wolkenvelden en blijft het overwegend droog. Elders zijn er brede opklaringen. De minima liggen rond 15°C. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

  Donderdag overdag zijn er perioden met zon. Vooral in het noordwesten komen ook wolkenvelden voor en daar kan zeer lokaal lichte regen vallen. De middagtemperatuur ligt tussen 20°C in het noordwestelijk kustgebied en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is overwegend matig, aan de kust krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 19/09/2018 15.17 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen
  Wisselvallig met af en toe veel wind, vooral op vrijdagochtend maar mogelijk ook van zondag op maandag. Begin volgende week vrij koel en afnemend wisselvallig.
  Uitgifte: 19/09/2018 04.35 uur LT
 • Lange termijnverwachting
  Woensdag 26 september tot en met woensdag 03 oktober
  Er is een grote kans (70%) op een overwegend droog weertype met vooral de eerste dagen meer zonneschijn dan normaal. De temperaturen liggen daarbij waarschijnlijk in de buurt van het langjarig gemiddelde.
  Uitgifte: 19/09/2018 04.35 uur LT

Weer Alarm

Buienradar